Zeiltocht Volendam & Rib varen

10,0 zeer goed
Zeiltocht Volendam & Rib varen
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW


Zeiltocht Volendam & Rib varen

Combineer een zeiltocht vanuit de haven van Volendam met een unieke RIB belevenis.

Zeiltocht vanuit Volendamse haven

Volendam en zee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stap aan boord van een authentiek zeilschip voor een indrukwekkende zeilbelevenis op de Gouwzee en het Markermeer. De kapitein van het zeilschip heet jullie van harte welkom aan boord. Natuurlijk vertelt de kapitein jullie graag over zijn trotse bezit. Het is tijd om de zeilen te hijsen. Helpen jullie mee? Het schip is klaar voor vertrek. De kapitein stuurt zijn schip richting het havengat. Op de Gouwzee heb je een uniek uitzicht op de havens van Volendam en Marken. Natuurlijk mag ook een hapje en een drankje niet ontbreken.

RIB varen tijdens zeiltocht

De kapitein van de RIB heet jullie welkom aan boord. Hebben jullie er zin in? Waarschijnlijk wel. De kapitein in ieder geval zeker. Voordat jullie gaan varen krijgen jullie allemaal een zwemvest aan. Daarna volgen nog enkele instructies. Dan is tijd voor actie. Begint het al te kriebelen? Waarschijnlijk wel. Wanneer jullie de haven uit zijn, geeft de kapitein gas. De boot maakt snelheid en de adrenaline giert door je lijf. Het wordt nog leuker, want de kaptein maakt bochten en die zorgen voor nog meer vlinders in je buik. Geniet tijdens deze boottocht ook van het unieke uitzicht op havens en andere schepen. 

Na deze snelle boottocht brengt de kapiten jullie terug naar het zeilschip.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Carola Nouwen 23-09-2023
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Carola Nouwen 23-09-2023