Dagje Volendam en Marken

De leukste uitjes voor een dagje of weekendje in Volendam en Marken.

Bekijk uitjes
Dagje Volendam Marken voor de beste prijs
Dagje Volendam met boottocht
Het leukste dagje weg
15 jaar uitjes specialist
Dagje uit op maat

Dagje Volendam en Marken

Volendam en Marken is de perfecte locatie voor een weekendje weg met partner, vrienden, familie of collega’s. Rondom de havens van deze twee voormalige vissersdorpen vind je uitstekende hotels en bungalowparken. Bovendien kan je je in Volendam en Marken prima vermaken met de leukste activiteiten. Stap in de Volendamse haven aan boord van de rondvaartboot en maak een vaartocht naar Marken. Geniet van het prachtige uitzicht en de frisse wind door je haren. Bekijk de huizen op palen, de vissershaventje en breng een bezoek aan een klompenmakerij. Of maak vanuit Marken een tour met een e-bike, e-chopper of e-car.  Maar ook in Volendam hoef je je niet te vervelen. Denk aan een foto in Volendams kostuum, een puzzeltocht langs de mooiste plekjes of een rondleiding in de palingrokerij. Boek de leukste activiteiten in Volendam en Marken eenvoudig bij  weekendjevolendam.nl. Boek nu ook bij dé weekendjesspecialist.    

 

3 activiteiten gevonden Filter resetten
Weekendje Volendam Marken met diner

Weekendje Volendam Marken met diner

Geniet van een geheel verzorgd weekendje in Volendam en Marken inclusief koffie en gebak, boottocht, lunch, foto in kostuum, puzzeltocht, diner, overnachting.

Vanaf 2 pers
Duur 10,5 uur
Corona proof
9,5 zeer goed
145,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Ontdek het bruisende nachtleven van Volendam. Dit programma is inclusief foto, diner, kroegentocht en hotelovernachting met ontbijt.

Vanaf 4 pers
Duur 6,5 uur
Corona proof
9,8 zeer goed
115,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Gezellig weekendje in Volendam inclusief koffie met gebak, Muzikale Puzzeltocht, lunch, foto, karaoke, driegangendiner en overnachting inclusief ontbijt.

Vanaf 4 pers
Duur 9 uur
Corona proof
187,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.