Bedrijfsuitjes Volendam

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Volendam

Bekijk bedrijfsuitjes
Het leukste bedrijfsuitje in Volendam
Origineel weekendje weg
Teambuildingsuitjes
Uitje in één keer goed geregeld
Bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje Volendam: de leukste uitjes

Bedrijfsuitjes Volendam: Alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag

Een bedrijfsuitje, een bedrijfsfeest, een team- of personeelsdag... Het bedrijf heeft iets te vieren en je bent betrokken bij de organisatie van een passend evenement. Interessant, actief, creatief of culinair. U bent vast van plan er een memorabele feestelijkheid van te maken en waar kun je dan beter terecht dan in Volendam. Met Volendam Events heb je alle ingrediënten binnen muisbereik om er een gevarieerde, gezellige, bijzondere en onvergetelijke dag van te maken. Om het extra gemakkelijk te maken hebben we een top 10 selectie samengesteld uit de populairste arrangementen voor bedrijven. 

Bekijk alle bedrijfsuitjes in Volendam

Lees meer

58 activiteiten gevonden Filter resetten
Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Marken

Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Marken

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken is een originele ontdekkingstocht langs de bezienswaardigheden van twee voormalige vissersdorpen. Zijn jullie in staat om alle geheimen te ontrafelen?   

Vanaf 2 pers
Duur 3,75 uur
8,7 zeer goed
29,50
19,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom Escape the Bar Geries café

Escaperoom Escape the Bar Geries café

Lukt het jullie de geheime route te vinden en te ontsnappen binnen 45 minuten?

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,0 zeer goed
25,00
19,50 p.p.
Lees verder
Kroegentocht in Volendam

Kroegentocht in Volendam

Geniet van een gezellige avond in Volendam inclusief welkomstshooters, begeleiding, party popquiz en karaoke.

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
19,50 p.p.
Lees verder
Sing a long Volendam

Sing a long Volendam

Muzikale activiteit in Volendam? Zing samen de grootste hits uit Volendam!

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
8,5 zeer goed
25,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Gezellig weekendje in Volendam inclusief koffie met gebak, Muzikale Puzzeltocht, lunch, foto, karaoke, driegangendiner en overnachting inclusief ontbijt.

Vanaf 8 pers
Duur 9 uur
187,50 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Ontdek het bruisende nachtleven van Volendam. Dit programma is inclusief foto, diner, kroegentocht en hotelovernachting met ontbijt.

Vanaf 4 pers
Duur 6,5 uur
9,8 zeer goed
125,00 p.p.
Lees verder
Volendammer Weekend

Volendammer Weekend

Boek het leukste en voordeligste weekendpakket met originele activiteiten.

Vanaf 6 pers
105,00
79,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding met gids in Volendam

Rondleiding met gids in Volendam

Onze gezellige en kundige gids brengt jullie langs de mooiste plekjes van het wereldberoemde Volendam.

Vanaf 6 pers
Duur 1 uur
9,3 zeer goed
10,00
7,00 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Ontmasker de Gladde aal binnen jouw team. Wie saboteert de boel?

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Foto in Volendamse klederdracht

Foto in Volendamse klederdracht

Een hilarische activiteit om nooit meer te vergeten.

Vanaf 2 pers
Duur 0,5 uur
9,5 zeer goed
8,00
7,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Bedrijfsuitje Volendam met overnachting

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Dan ben je bij WeekendjeVolendam.nl aan het juiste adres. Weekendje Volendam heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met overnachting. In Volendam zijn er zeker mogelijkheden voor overnachtingen met groepen. Ben je op tijd met het organiseren van het uitje? Dan is de kans groot dat je met de hele groep in één hotel kunt overnachten. Je kunt ook in meerdere hotels overnachten op de dijk. De beschikbaarheid is afhankelijk van de dag en datum. Zijn er kamers beschikbaar? Dan kunnen jullie nadenken over de invulling van het dagje uit in Volendam met collega’s. Vanzelfsprekend denken wij hierin graag mee. Nadat de wensen in kaart zijn gebracht, kunnen wij snel én effectief een passend voorstel sturen. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het uitje verloopt, zoals is afgesproken. Kortom: een uitje organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bekijk de leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met overnachting

Varen met collega’s op het water

Ben je op zoek naar een boottocht in Volendam? Bij WeekendjeVolendam.nl vind je de leukste rondvaarten voor een dagje uit met collega’s. Door de prachtige ligging aan het Markermeer zijn er vele mogelijkheden om te genieten op het water. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek Marken op eigen gelegenheid. Het is ook mogelijk om Marken te bezoeken met een gids. Wil je liever langer varen? Dan kies je voor een zeiltocht op een authentiek zeilschip. De kapitein verrast jullie met leuke anekdotes over het reilen en zeilen aan boord. Liever een spectaculaire vaartocht? Dan is RIB racen écht een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Genoeg keuze dus! Welke boottocht kies jij?  

Bekijk alle boottochtenvanuit de haven van Volendam. 

Binnenactiviteiten organiseren voor collega’s

Verwacht je koud of regenachtig weer of wil je een dag met afwisselende binnen- en buitenactiviteiten? Dan kies je voor de binnenactiviteiten van Weekendje Volendam. Weekendje Volendam biedt een groot aantal verrassende binnenactiviteiten aan. Van escaperooms tot Sing a long en van Quizzen tot workshops. Onze activiteiten zorgen voor een originele invulling van het bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje. Kies voor één activiteit of stel een arrangement samen met meerdere activiteiten. Al onze binnen activiteiten organiseren wij in een café aan de dijk in Volendam. 

Bekijk alle indoor activiteiten in Volendam. 

Teambuildingsuitjes in Volendam

Een rondleiding door Volendam, zeilen op een authentiek zeilschip, Hollandse krakers zingen of het Volendams dialect onder de knie krijgen? Het zijn voorbeelden van teambuilding in Volendam. Teambuilding in Volendam is de perfecte manier om jouw collega’s weer dichter tot elkaar te brengen. Tenminste als de activiteiten genoeg indruk maken. Kies je voor een competitieve, informatieve of hilarische activiteit? Het kan allemaal bij Weekendje Volendam. Een bijkomend voordeel is dat je je dit keer niet met de organisatie bezig bent. Alles is geregeld. Je hoeft alleen nog maar aanwezig te zijn en mee te doen!

Bekijk teambuildingsuitjes in Volendam

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen?

Jazeker! Wij denken graag mee over het organiseren van jullie ideale bedrijfsuitje in Volendam. Laat ons weten wat je belangrijk vindt tijdens het bedrijfsuitje. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en laat ons je weten wat je wensen zijn. Wij sturen binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een passend voorstel voor een origineel bedrijfsuitje in Volendam.