Bedrijfsuitje Volendam

De leukste bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes in Volendam

Bekijk bedrijfsuitjes Volendam
Het leukste bedrijfsuitje in Volendam
Originele bedrijfsuitjes en teamuitjes
Leuke teambuilding & uitjes
Uitje in één keer goed geregeld
Bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje Volendam: de leukste bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Volendam? Teamuitje of personeelsuitje organiseren? Het bedrijf heeft iets te vieren en je bent betrokken bij de organisatie van een passend uitje of evenement. Interessant, actief, creatief of culinair. Je bent vast van plan er een memorabele feestelijkheid van te maken en waar kun je dan beter terecht dan in Volendam. Met Volendam Events heb je alle ingrediënten binnen muisbereik om er een gevarieerde, gezellige, bijzondere en onvergetelijke dag van te maken. Om het extra gemakkelijk te maken hebben we een top 10 selectie bedrijfsuitjes en teamuitjes samengesteld uit de populairste arrangementen voor bedrijven. 

Bekijk alle bedrijfsuitjes in Volendam

Lees meer

100 activiteiten gevonden Filter resetten
Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Marken

Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Marken

Ontdek met collega´s de leukste bezienswaardigheden van Volendam en Marken. Uitje met originele puzzeltocht en comfortabele boottocht.

Vanaf 2 pers
Duur 3,75 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom Escape the Bar Geries café

Escaperoom Escape the Bar Geries café

Origineel bedrijfsuitje of teamuitje met escape room. Lukt het jullie om binnen de tijd uit het café te ontsnappen?

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,2 zeer goed
22,50 p.p.
Lees verder
Kroegentocht in Volendam

Kroegentocht in Volendam

Geniet van een gezellige avond in Volendam inclusief welkomstshooters, begeleiding, party popquiz en karaoke.

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
9,5 zeer goed
37,50
22,50 p.p.
Lees verder
Sing a long Volendam

Sing a long Volendam

Muzikale activiteit in Volendam? Zing samen de grootste hits uit Volendam!

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
9,0 zeer goed
25,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Gezellig weekendje in Volendam inclusief koffie met gebak, workshop Volendams leren, lunch, foto, Muzikale Puzzeltocht, driegangendiner en overnachting inclusief ontbijt.

Vanaf 8 pers
Duur 9 uur
195,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Ontdek het bruisende nachtleven van Volendam. Dit programma is inclusief foto, diner, kroegentocht en hotelovernachting met ontbijt.

Vanaf 4 pers
Duur 6,5 uur
9,6 zeer goed
145,00 p.p.
Lees verder
Volendammer Weekend

Volendammer Weekend

Boek het leukste en voordeligste weekendpakket met originele activiteiten.

Vanaf 6 pers
105,00
79,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding met gids in Volendam

Rondleiding met gids in Volendam

Onze gezellige en kundige gids brengt jullie langs de mooiste plekjes van het wereldberoemde Volendam.

Vanaf 6 pers
Duur 1 uur
9,5 zeer goed
10,00
7,00 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Speel met collega's de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Wie is de 'Gladde Aal' in jouw team?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Foto in Volendamse klederdracht

Foto in Volendamse klederdracht

Maak met personeel of team een onvergetelijke foto in Volendamse klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 0,5 uur
9,4 zeer goed
10,00
8,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Bedrijfsuitje Volendam met overnachting

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Dan ben je bij WeekendjeVolendam.nl aan het juiste adres. Weekendje Volendam heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met overnachting. In Volendam zijn er zeker mogelijkheden voor overnachtingen met groepen. Ben je op tijd met het organiseren van het uitje? Dan is de kans groot dat je met de hele groep in één hotel kunt overnachten. Je kunt ook in meerdere hotels overnachten op de dijk. De beschikbaarheid is afhankelijk van de dag en datum. Zijn er kamers beschikbaar? Dan kunnen jullie nadenken over de invulling van het dagje uit in Volendam met collega’s. Vanzelfsprekend denken wij hierin graag mee. Nadat de wensen in kaart zijn gebracht, kunnen wij snel én effectief een passend voorstel sturen. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het uitje verloopt, zoals is afgesproken. Kortom: een uitje organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bekijk de leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met overnachting

Bedrijfsuitje met kleine groepen

Wil je een bedrijfsuitje of teamuitje met een kleine groep organiseren? Je vindt bij ons de leukste bedrijfsuitjes voor kleine (en grote) groepen. Een leuk arrangement is bijvoorbeeld het Mooi Volendam Dagarrangement. Hierbij start je het uitje met een originele en verrassende Volendam Belevenis. Hierbij beleef je het ultieme Volendam-gevoel. Laat je betoveren door unieke geluids- en beeldfragmenten over de geschiedenis, de Palingsound, de Volendamse taal en tradities van het bekendste dorp van Nederland. Bij dit arrangement is ook een lunch, een puzzeltocht langs de bezienswaardigheden en een foto in Volendamse klederdracht inbegrepen.

Een greep uit onze bedrijfsuitjes en teamuitjes voor kleine groepen:

Bedrijfsuitje met grote groepen

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of teamuitje voor een grote groep? Wij organiseren al meer dan 15 jaar bedrijfsuitjes voor grote groepen. Door ons grote aanbod, ons enthousiasme en onze betrokkenheid zijn wij in staat van elk bedrijfsuitje of teamuitje een doorslaand succes te maken. Start de dag met een Volendam Belevenis, waarbij je op een unieke wijze kennismaakt met de historie, taal, gewoonten en de Volendamse muziek. Ga vervolgens samen aan tafel voor een smakelijke lunch in een eetcafé met uitzicht op de haven. Na de lunch zijn er veel leuke activiteiten die je met je collega’s kunt doen. Denk hierbij aan een Puzzeltocht in teamverband, de Volendam Escape of een Muzikale Puzzeltocht. Sluit de dag af met een boottocht, een foto in Volendamse klederdracht en (of) een heerlijk diner.

Een greep uit onze bedrijfsuitjes en uitjes voor grote groepen:

Bedrijfsuitjes met boottocht: varen met collega’s 

Ben je op zoek naar een boottocht in Volendam? Bij WeekendjeVolendam.nl vind je de leukste rondvaarten voor een dagje uit met collega’s. Door de prachtige ligging aan het Markermeer zijn er vele mogelijkheden om te genieten op het water. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek Marken op eigen gelegenheid. Het is ook mogelijk om Marken te bezoeken met een gids. Wil je liever langer varen? Dan kies je voor een zeiltocht op een authentiek zeilschip. De kapitein verrast jullie met leuke anekdotes over het reilen en zeilen aan boord. Liever een spectaculaire vaartocht? Dan is RIB racen écht een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Genoeg keuze dus! Welke boottocht kies jij?  

Bekijk alle boottochten vanuit de haven van Volendam. 

Binnenactiviteiten organiseren voor collega’s

Verwacht je koud of regenachtig weer of wil je een dag met afwisselende binnen- en buitenactiviteiten? Dan kies je voor de binnenactiviteiten van Weekendje Volendam. Weekendje Volendam biedt een groot aantal verrassende binnenactiviteiten aan. Van escaperooms tot Sing a long en van Quizzen tot workshops. Onze activiteiten zorgen voor een originele invulling van het bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje. Kies voor één activiteit of stel een arrangement samen met meerdere activiteiten. Al onze binnen activiteiten organiseren wij in een café aan de dijk in Volendam. 

Bekijk alle indoor activiteiten in Volendam. 

Bedrijfsuitje Volendam met teambuilding: De leukste teambuildingsuitjes

Een rondleiding door Volendam, zeilen op een authentiek zeilschip, Hollandse krakers zingen of het Volendams dialect onder de knie krijgen? Het zijn voorbeelden van teambuilding in Volendam. Teambuilding in Volendam is de perfecte manier om jouw collega’s weer dichter tot elkaar te brengen. Tenminste als de activiteiten genoeg indruk maken. Kies je voor een competitieve, informatieve of hilarische activiteit? Het kan allemaal bij Weekendje Volendam. Een bijkomend voordeel is dat je je dit keer niet met de organisatie bezig bent. Alles is geregeld. Je hoeft alleen nog maar aanwezig te zijn en mee te doen!

Bekijk teambuildingsuitjes in Volendam

Bedrijfsuitje op maat: Dirigent van je eigen arrangement

Bedrijfsuitje op maat organiseren? Dat kan! Je kunt al onze arrangementen aanpassen aan je persoonlijke wensen. Wil je een andere lunch, een ander diner of een andere indeling. Geef deze wensen aan ons door en wij passen het uitje aan. Je kunt ook zelf een arrangement samenstellen met onze activiteiten. Bel 0299 323217 of mail naar info@volendamevents.com om je wensen aan te geven.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen?

Jazeker! Wij denken graag mee over het organiseren van jullie ideale bedrijfsuitje in Volendam. Laat ons weten wat je belangrijk vindt tijdens het bedrijfsuitje. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en laat ons je weten wat je wensen zijn. Wij sturen binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een passend voorstel voor een origineel bedrijfsuitje in Volendam.

Kan je activiteiten combineren met een overnachting?

Ja, het is mogelijk om onze activiteiten en arrangementen te combineren met een een overnachting. Ook bieden we compleet verzorgde hotelarrangementen aan.  

Kan je kosteloos het aantal personen van het bedrijfsuitje aanpassen?

Ja, je kunt het aantal personen van het uitje kosteloos wijzigen, ook na reservering. Zo betaal je dus nooit voor de mensen die niet bij het bedrijfsuitje of personeelsuitje aanwezig kunnen zijn.

Vanaf hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje of personeelsuitje reserveren?

Een uitje of teamuitje is al mogelijk vanaf 4 personen. Maar wij organiseren ook bedrijfsuitjes voor grote groepen. Door onze creativiteit, ervaring en betrokkenheid kunnen wij elk team of bedrijf een onvergetelijk uitje in Volendam bezorgen.