Puzzeltocht Volendam [in teams]

9,6 zeer goed
Puzzeltocht Volendam [in teams]
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW


Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]Puzzeltocht Volendam [in teams]

Ontdek de leukste bezienswaardigheden tijdens een puzzeltocht in teamverband. Welk team wint de eerste prijs?

Onze gids heet jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Vervolgens gaan jullie op verkenning door Volendam. Hierbij ontdekken jullie de leukste bezienswaardigheden in Volendam, zoals de Klokkepaal, de Visafslag, de Volendamse kwakken en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en uitdagende vragen. De antwoorden (woorden) vind je door goed om je heen te kijken en te puzzelen. Ook is er een foto-opdracht en kan je extra punten verdienen met het vinden van de Volendamse bijnamen. Welk team pakt de meeste punten?

Prijsuitreiking puzzeltocht: Welk team wint?

Na de tour verzamelen jullie in een Volendams café. Hier krijgen jullie een drankje naar keuze. De gids neemt jullie boekjes in en telt de punten. Dan bespreekt de gids de antwoorden. Het wordt spannend. Het team met de meeste punten is bekend. En het winnende team is… Er klinkt gejuich. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een passende prijs! Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Wester Wognum BV, Barry 20-04-2024
All 4 techniek B.V, Ruud Blokker 12-04-2024
Linda Valkenhoef, Beround Testing 09-12-2023
Anne Rood 22-08-2023
Patrick Rentenaar 03-06-2023

Allemaal genoten en getroffen met het weer. Verwachtingen ruimschoots overtroffen.
 

Herbavita, Nick Paepen 27-05-2023
PV Spiker, Romy Bambach 13-04-2023

Super goed georganiseerd en begeleid.. zullen zeker jullie onthouden of promoten.
Nogmaals bedankt

IJsselstijn Installatietechniek B.V., Ben IJsselstijn 06-01-2023

top georganiseerd! Nogmaals bedankt hiervoor.
 

Bot 15-05-2021

Goede begeleiding, enthousiast, leuk programma!

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Wester Wognum BV, Barry 20-04-2024
All 4 techniek B.V, Ruud Blokker 12-04-2024
Linda Valkenhoef, Beround Testing 09-12-2023
Anne Rood 22-08-2023
Patrick Rentenaar 03-06-2023

Allemaal genoten en getroffen met het weer. Verwachtingen ruimschoots overtroffen.