Overnachten bij Landal GreenParcs

Overnachten in comfortabele bungalows direct aan de Gouwzee

Bekijk onze uitjes
Weekendje
Het leukste weekendje volendam
Al 15 jaar weekendspecialist
Weekendarrangementen
Originele activiteiten en uitjes

Landal Greenparcs

Landal is een vakantiepark midden in het centrum van Volendam. Het park bevindt zich dichtbij de Volendamse haven en naast recreatiepark het Slobbeland. Ook ligt het park direct aan de Gouwzee, het water dat Volendam, Marken en Monnickendam met elkaar verbindt. Het park is een ideale locatie voor een midweek of weekendje Volendam. Bekijk onze Landal arrangementen en laat je inspireren. 

 

Lees meer

3 activiteiten gevonden Filter resetten
Weekendje Volendam Marken met diner

Weekendje Volendam Marken met diner

Geniet van een geheel verzorgd weekendje in Volendam en Marken inclusief koffie en gebak, boottocht, lunch, foto in kostuum, puzzeltocht, diner, overnachting.

Vanaf 2 pers
Duur 10,5 uur
9,7 zeer goed
169,50 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Weekendje Volendam met Volendamse Avond

Ontdek het bruisende nachtleven van Volendam. Dit programma is inclusief foto, diner, kroegentocht en hotelovernachting met ontbijt.

Vanaf 4 pers
Duur 6,5 uur
9,6 zeer goed
145,00 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Weekendje Volendam ‘Zuiderzee’

Gezellig weekendje in Volendam inclusief koffie met gebak, workshop Volendams leren, lunch, foto, Muzikale Puzzeltocht, driegangendiner en overnachting inclusief ontbijt.

Vanaf 8 pers
Duur 9 uur
195,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91010 reviews

Wij werken ook voor.

Overnachten in een Landal bungalow 

Het park beschikt over verschillende 4-persoons en 6-persoons bungalows. De vier-persoons bungalows hebben twee slaapkamers en de 6-persoons bungalows drie slaapkamers. Alle huisjes zijn modern ingericht en beschikken over een keuken, combi-magnetron, zithoek en TV.  

Facilteiten

  • Recreatiepark naast het park
  • Buitenbad bij het Slobbeland
  • Direct aan de Gouwzee 

Activiteiten in Volendam 

Natuurlijk wil je ook leuke activiteiten doen tijdens je verblijf bij Landal. Daarvoor heb je in Volendam voldoende mogelijkheden. Wat denk je van puzzeltocht de Geheimen van Volendam, een foto in klederdracht of een boottocht naar Marken? We bieden je meer dan 250 activiteiten om je verblijf in Volendam nóg leuker te maken. Bekijk hier alle activiteiten in Volendam 

Waarom Landal Volendam? 

Dichtbij de Volendamse haven en direct aan de Gouwzee. Meer dan 250 activiteiten voor familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsweekend 
Huisjes gebouwd in oud-Hollandse stijl