Workshop Volendams & Inburgeringscursus in Volendam

Workshop Volendams & Inburgeringscursus in Volendam
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW


Workshop Volendams & Inburgeringscursus in Volendam

Leer Volendam op een unieke manier kennen tijdens de gezellige workshop Volendams en hilarische inburgeringscursus.

12:00 - 14:15
Workshop: het Volendams dialect

Volendammers spreken onderling een dialect. Zij hebben een eigen taal met bijzondere woorden en uitdrukkingen. Hoe leuk is het om als ‘jas’ (iemand van buitenaf) deze woorden en uitdrukkingen snel onder de knie te krijgen? Zo, het eerste woord heb je alvast geleerd. Aan de hand van praktische oefeningen leren jullie de beginselen van de Volendamse taal. Dit kan weleens van pas komen als jullie straks de dijk op gaan en in gesprek raken met Volendammers. We verrassen jullie met de volgende onderdelen: het ontstaan van Volendam, Volendamse uitdrukkingen, oefeningen met Volendammer kermisliedjes, het voordragen van een gesprek. Heb je vragen over Volendam? Graag! De gids zal vol enthousiasme vertellen over het wereldberoemde dorp. Bij goede inzet zal de gids alle geslaagden belonen met een officieel diploma Volendams leren. Daar kan je mee thuiskomen. Inclusief drankje (bier, wijn of fris).

14:30 - 16:30
Inburgeringscursus in Volendam

Zijn jullie klaar voor het meest hilarische programma in Volendam? Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de dijk. Het is tijd voor een drankje naar keuze. De Volendamse damespakken liggen klaar. Dit zorgt gelijk al voor een heleboel rumoer. Want wat gaan jullie exact doen? Moeten jullie die pakken aan? Gaan jullie naar buiten? Na het drankje worden jullie dan eindelijk verlost. Een enthousiaste gids van Volendam Events legt het programma uit. Het is tijd voor de inburgeringscursus van Volendam. Jullie moeten diverse opdrachten uitvoeren rondom de Volendammer dijk. En dat is nog niet zo makkelijk. Want vele honderden toeristen willen maar al te graag met jullie op de foto. Jullie krijgen een camera mee om de opdrachten te filmen en vast te leggen. Na 60 minuten verwachten wij jullie terug in het café. Samen kijken we de filmpjes na. Een strenge maar rechtvaardige jury beoordeelt of jullie geslaagd zijn. Is het jullie gelukt om in te burgeren in Volendam? Dan ontvangen jullie het officiële inburgeringsdiploma. Inclusief: huur kostuums, inburgeringsdiploma, downloadlink met alle filmpjes en twee drankjes.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

S. De vries 18-03-2023

Een hele leuke avond/overnachting gehad. Laagdrempelig, transparant en persoonlijk.

A. Hoogveld 15-04-2023

Leuke dag gehad.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Fred Lautenbach 18-07-2020

We hebben een fijne dag gehad.

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Cafetaria Family Uitgeest 14-01-2023

Het dagje uit was echt super!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Herman Slim 16-10-2023
Debbie Sas 17-11-2023
Natasja Nelen 23-09-2023
Rob van der Bent 15-12-2023

Was een hartstikke leuke dag , om aan te bevelen !!!