Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht

Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

30,00
p.p. incl BTW


Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdrachtWie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht

Combineer het spannende spel 'Wie is de Gladde Aal'? met een originele foto in Volendamse klederdracht. 

Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal is een spannend spel rondom de Volendammer dijk. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren. Maar in elk team zit een Gladde Aal. Deze saboteur is goed geïnformeerd en heeft een plan voorbereid om het team maximaal tegen te werken. Wie Is De Gladde Aal is een spel, waarbij je niemand kunt vertrouwen. Of toch wel? 

Speel in een prachtig decor: het beroemde vissersdorp Volendam

Het spel brengt jullie langs verschillende bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Denk hierbij aan de authentieke vissershaven, de visafslag, Hotel Spaander, de Vincentiuskerk en de vissershuisjes in het Doolhof. 

De opdrachten: Ga met elkaar de uitdaging aan

Bij deze bezienswaardigheden voer je met je team originele doe- en denkopdrachten uit:

  • Foto-opdrachten
  • Originele raadsels 
  • Uitdagende puzzels 

Maar let op: je voert de opdrachten uit onder het toeziend oog van de Gladde Aal. 

Bonuspunten: Geef de naam van de Gladde Aal door aan spelleider 

Jullie kunnen extra punten verdienen door op drie tijdstippen de naam van de Gladde Aal door te geven. Welke persoon is verdacht? Of misschien zijn er wel meerdere personen verdacht? Je mag als team maar één persoon per keer doorgeven. Welke naam geven jullie door? 

Alle teams komen samen: De spanning stijgt  

Na 120 minuten komen jullie weer samen in een Volendams café. De spelleider neemt jullie materialen in en checkt de antwoorden. Nu krijgt de spelbegeleider steeds een duidelijker beeld van wat er zich precies heeft afgespeeld. Voor jullie stijgt de spanning. Want wat is er precies gebeurd?  

De Gladde Alen maken zich bekend: Veel Verrassende onthullingen 

Welk team heeft zich niet laten misleiden door de Gladde Aal? En welk team heeft zich misschien compleet op het verkeerde been laten zetten door glibberige acties van de Gladde Aal? Voordat we de Gladde Alen bekendmaken, bespreken we eerst nog even de antwoorden. En er is nog een laatste poging om de Gladde Aal te ontmaskeren. Een ding staat vast: De uitslag zorgt voor veel verrassingen.  

Gezellig napraten: ‘Gladde Aal Talk’

Het spel maakt veel los. Jullie kunnen gezellig napraten over alles wat er is gebeurd. Wat waren de acties van de Gladde Aal? Hoe kon de Gladde Aal zo makkelijk zijn gang gaan, terwijl een onschuldig teamlid de hele tijd werd verdacht?

Wie is de Gladde Aal is inclusief:  
  • Spelbegeleiding door een enthousiaste Volendammer of Volendamse
  • Spel met originele foto-opdrachten, raadsels en puzzels 
  • Drankje (bier, wijn of fris) 
  • Prijs winnende team 
  • Prijs beste Gladde Aal 
Foto in Volendamse klederdracht

Samen op de foto gaan: dat is leuk. Maar het is nóg leuker om samen op de foto gaan in Volendams kostuum! Het omkleden zorgt voor ontzettend veel hilariteit. Blempie of jurk aan, ketting of befje om, ruige muts of hul op. Binnen enkele minuten ben je omgetoverd tot een échte Volendamse of Volendammer. Is iedereen aangekleed? Dan zetten we alle deelnemers op de juiste positie. Nog wat ouderwetse en typische Volendamse attributen erbij en het plaatje is compleet. Lachen maar! Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto. Inclusief USB of QR code met alle foto’s. Een uniek én compleet aandenken aan jullie dagje Volendam.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Wendy van Schijndel 28-12-2022
Van Soeren Jansen 14-09-2023

We hebben een top dag gehad, goed geregeld, dank jullie wel.

S. Broekhuizen 20-03-2023

Wij hebben een top zussendag gehad!

Carla Holla 23-06-2023

We hebben een heerlijke dag gehad! We kijken er met veel plezier op terug.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Van Noord 20-08-2023

Wij hebben een geweldige dag gehad! Ook het weer werkte mee.
Bedankt!

Klaas van de Braak 26-11-2022
Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!