Volendam Escape en Foto in Volendams kostuum

Volendam Escape en Foto in Volendams kostuum
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW


Volendam Escape en Foto in Volendams kostuum

Leuke combinatie van spannend Escape spel en foto in Volendams kostuum.

Volendam Escape

Welk team ontdekt als eerste de ontsnappingsroute en redt de Volendamse bevolking? Een enthousiaste spelbegeleider heet jullie van harte welkom in een Volendams café. In Volendam heeft afgelopen nacht een zware storm gewoed. Op sommige plaatsen heeft de dijk het begeven. Langzaamaan stroomt Volendam onder water, de dijk staat op breken. De meeste ontsnappingsroutes zijn verwoest. De Volendamse bevolking is ten einde raad. Jullie zijn aangesteld om de laatste ontsnappingsroute te ontdekken. De groep wordt opgedeeld in teams. Aan de hand van verschillende opdrachten en puzzels komen jullie steeds een stapje dichterbij de ontsnappingsroute. Welk team houdt zijn hoofd koel en bezwijkt niet onder de tijdsdruk? Het winnende team verdient naast eeuwige roem een passende prijs. Inclusief begeleiding, drankje (bier, wijn of fris) en prijs winnende team. 

Foto in Volendamse klederdracht

Samen op de foto gaan: dat is leuk. Maar het is nóg leuker om samen op de foto gaan in Volendams kostuum! Het omkleden zorgt voor ontzettend veel hilariteit. Blempie of jurk aan, ketting of befje om, ruige muts of hul op. Binnen enkele minuten ben je omgetoverd tot een échte Volendamse of Volendammer. Is iedereen aangekleed? Dan zetten we alle deelnemers op de juiste positie. Nog wat ouderwetse en typische Volendamse attributen erbij en het plaatje is compleet. Lachen maar! Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto. Inclusief USB of QR code met alle foto’s. Een uniek én compleet aandenken aan jullie dagje Volendam.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

M. Veenboer 15-04-2023

Wij hebben een onwijs leuke familiedag gehad! Kon niet beter. Alles goed verzorgd! Dank jullie wel!!!!!

Alissa 06-01-2024
Bart 14-07-2021

Ben is een prima gids! We hebben een hele leuk en bijzondere rondleiding gehad!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Jolanda Schreuder 30-09-2023

Wij waren zaterdag 30 september met tien meiden in volendam. Ik kan zeggen dat we een top dag hebben gehad. Alles was goed geregeld en iedereen was heel vriendelijk gestemd. Echt een aanrader voor een leuk uitje. Dankjewel organisatie. Wat hebben wij gelachen en heerlijk gegeten.Onze complimenten????????

W. Van Loosdregt 19-04-2023

Het was super fijn dat jullie meedenken, een goede gids met een mooie rondleiding, lekkere lunch, fijne boottocht en als afsluiting een mooie klederdracht foto…top!!!

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

T. Damen 12-02-2023

Super geregeld! Eten was echt perfect, heerlijk en goede hoeveelheid! Programma leuk en afwisselend! Aanrader!

Mariska Jansen 30-09-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Politie Noord Holland 31-10-2023
Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Knip 20-03-2019

Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!

Monique 02-11-2023

Het was een fantastische avond. Dank daarvoor.