Steptocht in teams & Foto in Volendams kostuum

Steptocht in teams & Foto in Volendams kostuum
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

42,50
p.p. incl BTW


Steptocht in teams & Foto in Volendams kostuum

Step langs de leukste plekjes van Volendam en ga samen op de foto in Volendamse klederdracht.

Steptocht Volendam - in teams

Onze gids heet jullie van harte welkom. Jullie gaan Volendam op een originele manier verkennen: Met een step. Eerst deelt onze gids alle deelnemers in teams in. Vervolgens gaan de teams - met puzzelboekje - op verkenning door het bekendste dorp van Nederland. Jullie steppen langs de wereldberoemde haven en ontdekken de leukste bezienswaardigheden, zoals de Visafslag, de Klokkepaal, het Stolphoevekerkje en het oudste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. Bij elke hotspot vind je leuke wetenswaardigheden en één of meer uitdagende vragen. Alleen wanneer je goed om je heen kijkt, kan je de verborgen woorden vinden. Zijn jullie in staat deze woorden te vinden? Alleen dan ontdek je ook de bonuswoorden.

Prijsuitreiking Steptocht door Volendam: welk team wint?

Na de tour komen jullie samen in een Volendams café. Onze gids neemt de puzzelboekjes in en checkt de antwoorden. Jullie willen vast weten, welk team gewonnen heeft, toch? Nog even geduld alsjeblieft. De gids bespreekt eerst nog even de juiste antwoorden. Vervolgens maakt de gids het winnende team bekend. De handen gaan in de lucht, er klinkt applaus en gejuich. Vol trots nemen de winnaars de hoofdprijs in ontvangst.

Foto in Volendamse klederdracht

Samen op de foto gaan: dat is leuk. Maar het is nóg leuker om samen op de foto gaan in Volendams kostuum! Het omkleden zorgt voor ontzettend veel hilariteit. Blempie of jurk aan, ketting of befje om, ruige muts of hul op. Binnen enkele minuten ben je omgetoverd tot een échte Volendamse of Volendammer. Is iedereen aangekleed? Dan zetten we alle deelnemers op de juiste positie. Nog wat ouderwetse en typische Volendamse attributen erbij en het plaatje is compleet. Lachen maar! Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto. Inclusief USB of QR code met alle foto’s. Een uniek én compleet aandenken aan jullie dagje Volendam.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Vanessa Paulissen 07-10-2023
Mevrouw de Leeuw 08-05-2020

Een online IQ quiz gedaan met collega's. Zaten uitdagende vragen bij! Het was een spannende strijd. En de quizmaster wist veel leuke weetjes. 

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Meneer Kuipers 23-05-2020

Duidelijke communicatie vooraf met Volendam Events. Online activiteit was nieuw voor ons, maar werd heel goed uitgelegd. Hele leuke vragen over Volendam. En het werd gepresenteerd door een echte Volendamse. Was zeer geslaagd en na afloop leuke reacties ontvangen van andere deelnemers! 

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

T. Damen 12-02-2023

Super geregeld! Eten was echt perfect, heerlijk en goede hoeveelheid! Programma leuk en afwisselend! Aanrader!

Dekkers 28-10-2023
Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Marlies Baltus 30-09-2023
Rita Lodder 22-10-2023
Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Mevrouw Jacobs 10-12-2021

Wat leuk om weer eens samen te zingen! Was echt hilarisch. En nu hopen dat het snel weer in het café kan! 

Van Rijn 02-12-2023
Sandra Kingma 03-10-2023

Het Klompen schilderen was te kort i.v.m. droogtijd en overschilderen.
Voor de rest hebben we geen enkele wanklank gehoord. Wat een goed verzorgde dag was het.
Nogmaals bedankt voor de fijne organisatie (en de stroopwafels :-))