Rondleiding Volendam & Diner op Gouwzee

Rondleiding Volendam & Diner op Gouwzee
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

87,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Diner op GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op Gouwzee

Ontdek de leukste bezienswaardigheden tijdens een rondleiding door Volendam. Ga daarna aan boord voor een Diner op de Gouwzee.

Rondleiding met gids in Volendam

Jullie krijgen een rondleiding door een kundige en gezellige gids door mooi Volendam. Onze gids in traditioneel kostuum leidt jullie langs alle mooie plekjes van Volendam, waaronder de oude haven, de schilderachtige vissershuisjes in het Doolhof en de visafslag. Ook zal onze gids jullie kunnen boeien met verhalen uit het heden en verleden.

Diner op de Gouwzee

Hou je van lekker eten en varen? Dan is het Gouwzee Diner een echte aanrader. De kapitein heet jullie van harte welkom op zijn prachtige zeilschip. Het zeilschip maakt echt indruk door de prachtige zeilen en het grote dek. Hebben jullie zin in de zeiltocht? Waarschijnlijk wel. De kapitein en zijn bemanning zeker. Voordat jullie gaan zeilen vertelt de kapitein over het schip, maar dan kunnen de trossen los. De kapitein start de motor en keert het schip. Bekwaam stuurt de schipper de boot door de Volendamse haven richting het havengat. Op zee genieten jullie van het prachtige uitzicht op de havens van Volendam en Marken en andere boten. Vervolgens is het tijd voor een buffet of barbecue. Wat een adembenemend decor voor een diner op zee. Na het diner varen jullie voldaan terug naar de Volendamse haven.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Mevrouw Liesbeth 29-04-2023

We hebben een geweldige dag gehad!

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Heer Metzelaar 27-02-2023

Erg leuke gids! Bij de foto's goede hulp. Overal positief en zeker aan te raden!

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Rinske van Hemert 26-08-2023

Duidelijk aangeven waar je je moet melden. Heel leuk en goed georganiseerd. Leuk personeel.

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Gerard Valkenburg 20-01-2023
Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Jan Schilder 11-07-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend.. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid!