Rondleiding Palingrokerij met toastje paling

9,4 zeer goed
Rondleiding Palingrokerij met toastje paling
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
0,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

6,00
p.p. incl BTW

Kom langs in de palingrokerij en ontdek hoe paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. 

Volendam en visserij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bezoek aan de palingrokerij mag dan ook niet ontbreken tijdens jullie dagje uit. Heb je je altijd al afgevraagd hoe paling aan zo’n kenmerkende smaak komt? Een rasechte palingroker vertelt jullie vol enthousiasme over hoe paling wordt gevangen, verwerkt en gerookt. Al 6 generaties rookt de familie Smit hier diverse vissoorten, waaronder paling. Natuurlijk mag een proeverij na afloop niet ontbreken. Want zeg nou zelf: de lekkerste paling van de wereld moet je geproefd hebben! Ben je enthousiast en smaakt dit naar meer? Goed nieuws! Je vindt bij de rokerij een winkel met eigen gerookte vissoorten. Daar kan je mee thuiskomen!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Andre Bakker 01-06-2024

Prima geregeld allemaal.

Van der Linden Groep, Karin Knop 14-04-2024

Bedankt voor de goede organisatie van ons bedrijfsfeestje.
Iedereen heeft een geweldige dag gehad.

Tom Smit 13-04-2024

Leuke dag gehad., Tom

Margaret van Ruijven 13-04-2024
Coen en Dennis - VV Cabauw 02-03-2024
Wendy ten Klooster 20-10-2023

Ontzettend leuk weekend gehad mede dankzij jullie! Bedankt daarvoor. Mocht ik/wij ooit weer naar Volendam gaan, zal ik zeker weer voor leuke activiteiten bij jullie kijken! Nogmaals bedankt!

C. Ooms 20-10-2023
Marion de Hair 12-10-2023
Dionne Carree 17-08-2023
Marieke Hoeben 29-04-2023
Willy en Francine Van Noten-Dewin 26-03-2023
Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

Senioren Brandweer, Jaap Vrolijk 16-04-2016

Wij vonden dat de Gids heel goed de Rondleiding deed, en de uitleg bij de Palingrokerij ook heel goed uitgelegd werd. Nogmaals wij waren zeer te vreeden. [voor herhaling vatbaar]

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Andre Bakker 01-06-2024

Prima geregeld allemaal.

Van der Linden Groep, Karin Knop 14-04-2024

Bedankt voor de goede organisatie van ons bedrijfsfeestje.
Iedereen heeft een geweldige dag gehad.

Margaret van Ruijven 13-04-2024
Tom Smit 13-04-2024

Leuke dag gehad., Tom

Coen en Dennis - VV Cabauw 02-03-2024