Puzzeltocht & Palingsound Quiz

9,0 zeer goed
Puzzeltocht & Palingsound Quiz
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW


Puzzeltocht & Palingsound Quiz

Ben je op zoek naar een leuke en muzikale activiteit? Combineer dan een puzzeltocht door Volendam met een palingsound popquiz.

We heten jullie van harte welkom in een Volendams café. Het is tijd voor een drankje, gezelligheid én strijd. We organiseren namelijk een Palingsound Popquiz in teamverband. Als alle deelnemers in teams zijn ingedeeld, starten we met de quiz. Je luistert naar de grootste hits van Jan Smit, Nick & Simon, de 3js en andere Volendamse bands en artiesten. Natuurlijk stellen we jullie uitdagende vragen bij deze muziekfragmenten. Zijn jullie in staat om de vragen goed te beantwoorden? Mooi, dan scoor je punten en ben je op de goede weg. Welk team scoort de meeste punten? Dat team heeft in ieder geval een voorsprong opgebouwd.

Maar dat betekening nog geen overwinning. Want nu gaan jullie in dezelfde teams Volendam verkennen. Jullie bezoeken 10 bezienswaardigheden in het centrum van Volendam. Bij elke hotspot vind je leuke weetjes én pittige vragen. De antwoorden vind je alleen, wanneer je goed samenwerkt, goed om je heen kijkt en natuurlijk goed puzzelt. Zijn jullie in staat om alle antwoorden te vinden? Of kunnen jullie het niet uitstaan, dat jullie dat ene woord maar niet kunnen vinden. Hoe dan ook: de vragen zijn pittig, maar pittig voor iedereen.

Prijsuitreiking

We tellen de punten van de popquiz en de puzzeltocht bij elkaar op. Welk team heeft de meeste punten na twee onderdelen? Dat team belonen wij met een originele prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten