Puzzeltocht de Geheimen van Volendam & Volendams museum

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam & Volendams museum
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,50
p.p. incl BTW

Maak je dagje uit compleet met een uitdagende puzzeltocht de Geheimen van Volendam inclusief bezoek Volendams museum. 

Ontvangst met drankje in café

Een enthousiaste begeleider van Volendam Events heet jullie van harte welkom in een gezellig Volendams café. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze. Dan is het tijd voor de uitleg van de puzzeltocht de Geheimen van Volendam.

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Veel toeristen, die Volendam bezoeken, wandelen alleen de dijk heen en weer. Dat is een gemiste kans. Puzzeltocht de Geheimen van Volendam brengt jullie wél langs de mooiste bezienswaardigheden, zoals de wereldberoemde haven, de visafslag en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Om de geheimen te ontdekken lees je bij elke hotspot eerst de wetenswaardigheden. Vervolgens probeer je de juiste woorden te ontdekken. Deze woorden vind je, wanneer je goed om je heen kijkt en de woorden op de juiste plaats schrijft. Zijn jullie in staat alle geheimen te ontrafelen?

Volendams Museum

Wij heten jullie van harte welkom bij het Volendams museum: een historisch museum in het centrum van Volendam. Hier ontdek je hoe Volendammers vroeger leefden. Het museum heeft een vaste expositie die de geschiedenis van Volendam weerspiegelt tussen 1850 en 1950. Je ziet de Volendamse klederdracht, sieraden, tekeningen, sculpturen, foto’s, literaire en muzikale kunstvormen. Maar ook oude interieurs van woonkamers, botters en winkels. Daarnaast vind in dit museum het Sigarenbandjeshuisje. Wist je dat een Volendammer ooit 11 miljoen sigarenbandjes spaarde? Deze unieke verzameling is ondergebracht in het Volendams museum. Natuurlijk is het mogelijk om een rondleiding door het museum bij te boeken. We verrassen jullie dan met boeiende verhalen uit het heden en verleden. Ook andere activiteiten, zoals een quiz, puzzeltocht of workshop zijn makkelijk te combineren.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw Clariska 21-04-2023

Super leuk! Ondanks het slechte weer toch een leuke tour gehad. Organisatie is top!

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Mirjam Kleijn van Klingeren 19-11-2023
N. Lubsen 26-02-2023

Erg goed geregeld/georganiseerd. Tevens flexibel in het aanpassen van tijden. Super leuke dag gehad, bedankt!

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

C. van Adrichem 25-03-2023

We hebben ontzettend genoten met z'n allen. Super bedankt. Het had niet completer gekund. Ook het ontbijt in het hotel was top verzorgd met allemaal vriendelijke bediening.
 

Heer Ijsselstijn 06-01-2023

Weekendje met activiteiten en overnachting was top georganiseerd ! Nogmaals bedankt hiervoor.

SBO de Branding 25-09-2020

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

M Jansen 09-11-2023

De vragen waren soms best pittig, zeker als je nog nooit in Volendam geweest bent....en ook, zoals het hoort bij een puzzeltocht, soms geweldig voor de hand liggend! Dat maakt het ook veel uitdagender. Het was mijn tweede ervaring en wederom een goede.....Goed verzorgd, duidelijk uitgelegd

Cafe Brasserie Het Heerenhuis 05-02-2024

Het was echt heel leuk. Lindsey deed het super. Bedankt.

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Romy Huisman 19-11-2023
ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Mevrouw Heerema 18-02-2023

Wij hebben genoten van de dag! Aan de escaperoom zullen wij nog voor  lange tijd mooie herinneringen hebben. Dat je bij binnenkomst direct al in de scene zit: geweldig! Super lieve meid, die ons hierin heeft begeleidt. Het diner was boven verwachting super goed. Wij hebben echt heerlijk gegeten en super leuk café  om te zitten! Al met al het was gewoon top en zal jullie zeker aanraden!

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Peter Kock 16-09-2023

Wij hadden een leuke gids die het verhaal van Volendam mooi kon vertellen.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!