Palingsound museum

Palingsound museum
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
0,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

2,00
p.p. incl BTW

Benieuwd naar de muziekontwikkeling van het meest muzikale dorp van Nederland?

In het Palingsound museum vind je de muziekontwikkeling in Volendam van de afgelopen 100 jaar. Ontdek hoe Volendam zich ontwikkelde tot meest muzikale dorp van Nederland met een geheel eigen sound: de Palingsound. Deze term is bedacht door voormalig radio-dj Joost den Draaier. Bekende vertegenwoordigers van de Palingsound zijn: The Cats, BZN, Piet Veerman, Jan Keizer, Maribelle. De nieuwe generatie muzikaal talent wordt gevormd door Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. In het Palingsound museum vind je een verzameling van verhalen, memorabilia, foto’s, platinaplaten die de populariteit van Volendamse artiesten weergeven.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marloes Rumpf 21-10-2023
Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Ella van der Nat 29-07-2021

Een en al complimenten. Was goed geregeld en de speluitleg ook prima. Heeft op ons verzoek nog een engelstalige versie opgehaald en extra kinderformulieren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Bennie Mulder 27-10-2023

Geen opmerkiingen: totaal score 10

Marion de Hair 12-10-2023
Anja Blonk- de Vries 13-09-2023

Misschien idee om ook een plattegrondje bij de papieren te doen met daarop de wandeling naar het Paard en hoeveel kilometer het is zodat je de afweging kan maken welke wandeling je gaat doen en of dat past in de beschikbare tijd.
Verder hebben wij het reuze naar onze zin gehad en geven wij jullie voor de organisatie van deze dag een dikke pluim!!

Avantium Support B.V. 21-09-2023
Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Politie Noord Holland 31-10-2023
Esmée 17-12-2023

Echt een top dag gehad. Fijn dat het allemaal zo geregeld was en hadden tijd zat voor alles! Echt top dag!

Engberts BV 18-11-2023

Geen, we hebben ondanks de regen een super leuke dag gehad.

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Heer Klinkhamer 22-04-2023

Ondanks het slechte weer een fantastische dag gehad.