Happen & Stappen - Diner editie

Happen & Stappen - Diner editie
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

72,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Happen & Stappen - Diner editieHappen & Stappen - Diner editie

Combineer een smakelijk driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding tussen de gangen door.

18:00 - 18:45
Happen & Stappen: voorgerecht

Dit avondarrangement start in een gezellig eetcafé of restaurant direct aan de haven. Hebben jullie trek? Dat komt goed uit. Want wij serveren veen smaakvol voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep inclusief stokbrood met kruidenboter. Ook is een consumptie inbegrepen.

18:45 - 19:15
Happen & Stappen: rondleiding deel I

a het voorgerecht neemt onze gids jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. De tour leidt jullie onder andere langs de visafslag, authentieke vissershaven, het stolphoevekerkje en het Doolhof. Bij alle bezienswaardigheden vertelt de gids leuke wetenswaardigheden en anekdotes. De rondleiding is niet alleen informatief, maar ook boeiend en gezellig. Na 30 minuten rondleiding is het tijd voor de tweede gang van het diner.

19:15 - 20:15
Happen & Stappen: hoofdgerecht

Schuif gezellig aan voor een smakeijk hoofgerecht. Hierbij heb je keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet ontbreken. Eet smakelijk. 

20:15 - 20:45
Happen & Stappen: rondleiding deel II

Na het hoofgerecht neemt onze gids jullie mee om jullie nog meer leuke bezienswaardigheden te laten zien. Want ook de St. Vintiuskerk, 'Bap' en 'Ootje' zijn een bezoek meer dan waard. Ook neemt de gids jullie mee naar onbekende straatjes, waar toeristen normaal niet komen. Na de tweede rondleiding heb je alle hotspots gezien en is je kennis gegarandeerd verrijkt met talrijke leuke weetjes en verhalen over dit unieke dorp aan de voormalige Zuiderzee.

20:45 - 21:30
Happen & Stappen: dessert

Onze gids brengt jullie naar het laatste eetcafé en wenst jullie nog een fijne avond. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een welverdiend dessert. Hierbij schenken wij een kopje koffie of thee. 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

Astrid Miltenburg 29-08-2020

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Christina 26-11-2022

Vanbinnen een mooie winkel/locatie. Ontzettend vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam personeel. Aanrader om daar een workshop te doen!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Ciska 06-02-2021

Hele leuke combinatie van zingen en vragen. De zangeres zong ook nog een liedje voor ons. Zeer gezellig, ondanks dat het online was! 

Lotte Geboers 26-06-2021

Veel dank! We hadden een super leuke dag in Volendam!

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

De Wee 15-05-2021

Erg leuke dag beleefd in Volendam. Uiteraard waren wij eerder in Volendam doch nu was het toch weer anders. Onze complimenten!