Happen & Stappen - Diner editie

Happen & Stappen - Diner editie
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

72,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Happen & Stappen - Diner editieHappen & Stappen - Diner editie

Combineer een smakelijk driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding tussen de gangen door.

18:00 - 18:45
Happen & Stappen: voorgerecht

Dit avondarrangement start in een gezellig eetcafé of restaurant direct aan de haven. Hebben jullie trek? Dat komt goed uit. Want wij serveren veen smaakvol voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep inclusief stokbrood met kruidenboter. Ook is een consumptie inbegrepen.

18:45 - 19:15
Happen & Stappen: rondleiding deel I

a het voorgerecht neemt onze gids jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. De tour leidt jullie onder andere langs de visafslag, authentieke vissershaven, het stolphoevekerkje en het Doolhof. Bij alle bezienswaardigheden vertelt de gids leuke wetenswaardigheden en anekdotes. De rondleiding is niet alleen informatief, maar ook boeiend en gezellig. Na 30 minuten rondleiding is het tijd voor de tweede gang van het diner.

19:15 - 20:15
Happen & Stappen: hoofdgerecht

Schuif gezellig aan voor een smakeijk hoofgerecht. Hierbij heb je keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet ontbreken. Eet smakelijk. 

20:15 - 20:45
Happen & Stappen: rondleiding deel II

Na het hoofgerecht neemt onze gids jullie mee om jullie nog meer leuke bezienswaardigheden te laten zien. Want ook de St. Vintiuskerk, 'Bap' en 'Ootje' zijn een bezoek meer dan waard. Ook neemt de gids jullie mee naar onbekende straatjes, waar toeristen normaal niet komen. Na de tweede rondleiding heb je alle hotspots gezien en is je kennis gegarandeerd verrijkt met talrijke leuke weetjes en verhalen over dit unieke dorp aan de voormalige Zuiderzee.

20:45 - 21:30
Happen & Stappen: dessert

Onze gids brengt jullie naar het laatste eetcafé en wenst jullie nog een fijne avond. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een welverdiend dessert. Hierbij schenken wij een kopje koffie of thee. 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Judith 08-08-2020

We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Jan Schilder 11-07-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend.. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Maureen Roos 29-08-2020

Het was een top weekend!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad