Happen & Stappen - Diner editie

10,0 zeer goed
Happen & Stappen - Diner editie
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

77,50
p.p. incl BTW


Happen & Stappen - Diner editieHappen & Stappen - Diner editie

Combineer een smakelijk driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding tussen de gangen door.

18:00 - 18:45
Happen & Stappen: voorgerecht

Dit avondarrangement start in een gezellig eetcafé of restaurant direct aan de haven. Hebben jullie trek? Dat komt goed uit. Want wij serveren veen smaakvol voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep inclusief stokbrood met kruidenboter. Ook is een consumptie inbegrepen.

18:45 - 19:15
Happen & Stappen: rondleiding deel I

a het voorgerecht neemt onze gids jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. De tour leidt jullie onder andere langs de visafslag, authentieke vissershaven, het stolphoevekerkje en het Doolhof. Bij alle bezienswaardigheden vertelt de gids leuke wetenswaardigheden en anekdotes. De rondleiding is niet alleen informatief, maar ook boeiend en gezellig. Na 30 minuten rondleiding is het tijd voor de tweede gang van het diner.

19:15 - 20:15
Happen & Stappen: hoofdgerecht

Schuif gezellig aan voor een smakeijk hoofgerecht. Hierbij heb je keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet ontbreken. Eet smakelijk. 

20:15 - 20:45
Happen & Stappen: rondleiding deel II

Na het hoofgerecht neemt onze gids jullie mee om jullie nog meer leuke bezienswaardigheden te laten zien. Want ook de St. Vintiuskerk, 'Bap' en 'Ootje' zijn een bezoek meer dan waard. Ook neemt de gids jullie mee naar onbekende straatjes, waar toeristen normaal niet komen. Na de tweede rondleiding heb je alle hotspots gezien en is je kennis gegarandeerd verrijkt met talrijke leuke weetjes en verhalen over dit unieke dorp aan de voormalige Zuiderzee.

20:45 - 21:30
Happen & Stappen: dessert

Onze gids brengt jullie naar het laatste eetcafé en wenst jullie nog een fijne avond. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een welverdiend dessert. Hierbij schenken wij een kopje koffie of thee. 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Robert 01-04-2016

Het was top geregeld met de complimenten aan de gidsen.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Robert 01-04-2016

Het was top geregeld met de complimenten aan de gidsen.