Happen & Stappen - Diner editie

Happen & Stappen - Diner editie
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW


Happen & Stappen - Diner editieHappen & Stappen - Diner editie

Combineer een smakelijk driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding tussen de gangen door.

18:00 - 18:45
Happen & Stappen: voorgerecht

Dit avondarrangement start in een gezellig eetcafé of restaurant direct aan de haven. Hebben jullie trek? Dat komt goed uit. Want wij serveren veen smaakvol voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep inclusief stokbrood met kruidenboter. Ook is een consumptie inbegrepen.

18:45 - 19:15
Happen & Stappen: rondleiding deel I

a het voorgerecht neemt onze gids jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. De tour leidt jullie onder andere langs de visafslag, authentieke vissershaven, het stolphoevekerkje en het Doolhof. Bij alle bezienswaardigheden vertelt de gids leuke wetenswaardigheden en anekdotes. De rondleiding is niet alleen informatief, maar ook boeiend en gezellig. Na 30 minuten rondleiding is het tijd voor de tweede gang van het diner.

19:15 - 20:15
Happen & Stappen: hoofdgerecht

Schuif gezellig aan voor een smakeijk hoofgerecht. Hierbij heb je keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet ontbreken. Eet smakelijk. 

20:15 - 20:45
Happen & Stappen: rondleiding deel II

Na het hoofgerecht neemt onze gids jullie mee om jullie nog meer leuke bezienswaardigheden te laten zien. Want ook de St. Vintiuskerk, 'Bap' en 'Ootje' zijn een bezoek meer dan waard. Ook neemt de gids jullie mee naar onbekende straatjes, waar toeristen normaal niet komen. Na de tweede rondleiding heb je alle hotspots gezien en is je kennis gegarandeerd verrijkt met talrijke leuke weetjes en verhalen over dit unieke dorp aan de voormalige Zuiderzee.

20:45 - 21:30
Happen & Stappen: dessert

Onze gids brengt jullie naar het laatste eetcafé en wenst jullie nog een fijne avond. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een welverdiend dessert. Hierbij schenken wij een kopje koffie of thee. 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marjan de Schipper 27-03-2018

We hebben het heel leuk ervaren. Linsey is een spontane, leuke meid en ze deed het super! Ook top dat we het konden verzetten. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan!

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Lotte Geboers 26-06-2021

Veel dank! We hadden een super leuke dag in Volendam!

Mevrouw van den Berg 13-11-2020

Online activiteit was voor ons nieuw. Duidelijke communicatie vanuit Volendam Events vooraf en op de dag zelf. Leuke vragen, was heel gezellig! 

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!