Happen & Stappen - Diner editie

Happen & Stappen - Diner editie
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

77,50
p.p. incl BTW


Happen & Stappen - Diner editieHappen & Stappen - Diner editie

Combineer een smakelijk driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding tussen de gangen door.

18:00 - 18:45
Happen & Stappen: voorgerecht

Dit avondarrangement start in een gezellig eetcafé of restaurant direct aan de haven. Hebben jullie trek? Dat komt goed uit. Want wij serveren veen smaakvol voorgerecht. Je hebt hierbij keuze uit twee soorten soep inclusief stokbrood met kruidenboter. Ook is een consumptie inbegrepen.

18:45 - 19:15
Happen & Stappen: rondleiding deel I

a het voorgerecht neemt onze gids jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam. De tour leidt jullie onder andere langs de visafslag, authentieke vissershaven, het stolphoevekerkje en het Doolhof. Bij alle bezienswaardigheden vertelt de gids leuke wetenswaardigheden en anekdotes. De rondleiding is niet alleen informatief, maar ook boeiend en gezellig. Na 30 minuten rondleiding is het tijd voor de tweede gang van het diner.

19:15 - 20:15
Happen & Stappen: hoofdgerecht

Schuif gezellig aan voor een smakeijk hoofgerecht. Hierbij heb je keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Natuurlijk mag een drankje naar keuze niet ontbreken. Eet smakelijk. 

20:15 - 20:45
Happen & Stappen: rondleiding deel II

Na het hoofgerecht neemt onze gids jullie mee om jullie nog meer leuke bezienswaardigheden te laten zien. Want ook de St. Vintiuskerk, 'Bap' en 'Ootje' zijn een bezoek meer dan waard. Ook neemt de gids jullie mee naar onbekende straatjes, waar toeristen normaal niet komen. Na de tweede rondleiding heb je alle hotspots gezien en is je kennis gegarandeerd verrijkt met talrijke leuke weetjes en verhalen over dit unieke dorp aan de voormalige Zuiderzee.

20:45 - 21:30
Happen & Stappen: dessert

Onze gids brengt jullie naar het laatste eetcafé en wenst jullie nog een fijne avond. Vervolgens gaan jullie aan tafel voor een welverdiend dessert. Hierbij schenken wij een kopje koffie of thee. 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ilse Timmer 27-01-2024

Was echt super!
Rondleiding met de gids was geweldig!
Het buffet kon voor sommigen iets uitgebreider.
Maar nogmaals, we hebben GENOTEN!!!

Karin Langenhuizen 23-09-2023

We hadden een super leuke dame die ons begeleidde tijdens het spel. We kregen daarna een fijne uitleg voor de rest van de dag.

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Anemiek van Rijssel 23-09-2023

We hebben genoten met zijn allen, zullen het zeker verder aanraden!
Groetjes en bedankt!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Conny Loos 22-08-2020

Was een geslaagde dag....bedankt!

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Jan Booij 17-02-2024

Onze gids was Ben die ervoor zorgde dat we in een heel gezellig en informatief uurtje wegwijs werden gemaakt in Volendam. Deed hij erg leuk.

Mevrouw Eeltink 09-02-2023

Ontzettend gelachen en ondanks mijn Volendamse afkomst toch een en ander geleerd ;-)

Sandra van der Hoorn 23-03-2024

Leuke middag gehad!

Experience Travel 26-08-2023

We hebben een gezellige dag gehad, dank voor de snelle organisatie!

Mandy Theeuwen 08-06-2021

Wij hebben een super leuke gezellige dag gehad. Alles was goed verzorgd. Het contact van het begin via de telefoon en mail tot op de dag zelf was super. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Dijck en de Ridder Spaans 16-09-2023

Hele leuke dag gehad met onze collega's