Volendams Museum

Volendams Museum
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

6,00
p.p. incl BTW

Wij heten jullie van harte welkom bij het Volendams museum: een historisch museum in het centrum van Volendam. Hier ontdek je hoe Volendammers vroeger leefden. Het museum heeft een vaste expositie die de geschiedenis van Volendam weerspiegelt tussen 1850 en 1950. Je ziet de Volendamse klederdracht, sieraden, tekeningen, sculpturen, foto’s, literaire en muzikale kunstvormen. Maar ook oude interieurs van woonkamers, botters en winkels. Daarnaast vind in dit museum het Sigarenbandjeshuisje. Wist je dat een Volendammer ooit 11 miljoen sigarenbandjes spaarde? Deze unieke verzameling is ondergebracht in het Volendams museum. Natuurlijk is het mogelijk om een rondleiding door het museum bij te boeken. We verrassen jullie dan met boeiende verhalen uit het heden en verleden. Ook andere activiteiten, zoals een quiz, puzzeltocht of workshop zijn makkelijk te combineren.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Lambert van Loon 22-09-2023

Was gewoon super!

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Tim Pelzer 11-11-2023
Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Touw 09-12-2023
Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Jan Schilder 11-07-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend.. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer Van den Bosch 11-03-2023

Leuke enthousiaste organisatie en medewerkers. Prima arrangementen.

Marlies Baltus 30-09-2023
Mandy den Butter 05-10-2023
Esther Wiemelink 28-03-2018

Ondanks dat wij veel te laat aankwamen, hebben we toch het hele programma kunnen volgen. Top ingespeeld op de last minute veranderingen. Ik zou jullie direct weer inhuren bij een volgend evenement.

Marion de Hair 12-10-2023
Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Touw 09-12-2023
Lynda 11-11-2022

Super geregeld!!! Zelfs voor 1 persoon een gluten vrij menu kunnen regelen. Ook de kroegentocht was erg gezellig! 

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion